SUPORT CLIENTI
TEL: +40.722.291.694
LIVRARE GRATUITA
LA BIROU SAU DOMICILIU

Despre noi

Home » Despre noi

eBăcănia - Magazin online pentru toate produsele alimentare tradiționale

Credem că o viață bună înseamnă o viață de calitate. Ceea ce mănânci este o parte esențială din calitatea vieții!

Ne-am asumat răspunderea de a conecta consumatorii educați cu producătorii locali, într-un mod inteligent de achiziție și livrare a produselor. Oferim și promovăm doar alimente sănătoase, produse tradițional, consumul de alimente de sezon și standarde de calitate.

Atenția noastră este indreptată înspre înțelegerea nevoilor clienților. Aceștia vor determina gama, calitatea și proveniența produselor, drept urmare producătorii sunt atent selecționați pentru a răspunde nevoilor identificate.

Viziunea noastră este schimbarea paradigmei. Schimbăm modul în care oamenii își cumpără produsele alimentare și modul în care acestea sunt produse. Vom consilia clienții noștri pentru a face alegerile optime privind stilul lor de viață in ceea ce privește alimentația raportat și la produsele de sezon.

Suntem la început de drum și vă invităm alături să descoperim resursele valoroase pe care le avem in jur și să contribuim la creșterea calității vieții românești, să continuăm povestea eBăcănia împreună !

Mancare sanatoasa
Proaspeta, direct de la producator
Livrare GRATUITA*
Direct la birou sau domiciliu
* Conform termene și condiții.
Noutati
05/12/2015
Aici o scurta descriere a noutatii introdusa saptamanal pentru seo. Aici text demo articol blog.Aici o scurta descriere a noutatii introdusa saptamana...
DATE COMPANIE
CUI: 35004536
NRC:J40/11278/2015
ABONARE NEWSLETTER
Adauga adresa de email!
© Copyright 2019 eBacania.ro

Cumpără acum în: