Combinați-vă succesul cu un brand stabil și oferiți companiei dumneavoastră o nouă dimensiune!

Angrosisti și distribuitori

În prezent, oferta CREMS – Fantezia belgiană în România include o gamă completă de produse alimentare casnice împărțite în patru categorii: confit, dressing, topping & sosuri. Oferta cuprinde aproape 30 de produse. Marca belgiană CREMS – Fantezia belgiană în România oferă o cooperare interesantă pentru produse alimentare, distribuitori și angrosisti. Prețurile angro și cu amănuntul sunt adaptate fiecărui client în funcție de piața sa de desfacere, cerințele și cantitatea de bunuri comandate. În afara cazului în care s-a ajuns la o altă înțelegere, costul transportului mărfurilor va fi întotdeauna suportat de cumpărător. În termen de 3 zile de la comandă, compania slovacă WiNGS-3D, sro asigură stocarea și livrarea produselor CREMS – Fantezia belgiană în România la locația dumneavoastră din depozitul său logistic situat în Bratislava (Republica Slovaca). Expedierea mărfurilor în toată România este efectuată de compania slovacă WiNGS-3D, care gestionează comenzile de la clienți individuali și magazine alimentare. Livrarea comenzilor se poate face la ușa dumneavoastră în acord cu compania slovacă WiNGS-3D, care încearcă întotdeauna să găsească o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră. Vom încerca întotdeauna să găsim soluții personalizate pentru dumneavoastră.
PLATA PRODUSELOR
O comandă angro pentru o persoană juridică căreia i s-a alocat un număr TVA intracomunitar este posibilă pentru o valoare de peste 1500 lei. Comanda cu amănuntul trebuie să fie de cel puțin 6 unități din fiecare produs (EAN). Dacă sunteți plătitor de TVA în România, plasați comanda în magazinul nostru electronic intern, cu sediul în Belgia, fără a trebui să plătiți TVA. În cazul unei comenzi pentru o persoană juridică (care îndeplinește criteriile de mai sus), plata este posibilă prin transfer bancar (factură în avans) – puteți plăti bunurile pe baza unei facturi în avans prin transfer bancar sau depozit în contul bancar BE04 0682 4034 7031 BELFIUS pe baza facturii anticipate emise. După efectuarea plății, mărfurile sunt trimise de către firma de transport (document inclus în livrare). Imediat ce plata este creditată în cont, procesul de îndeplinire a comenzii va începe automat, iar dumneavaostră veți fi informat. În cazul în care plata pentru bunurile comandate nu este creditată în contul nostru bancar în termen de 5 zile, comanda va fi rezervată și procesarea ulterioară a acesteia poate fi amânată.
SUNTEȚI INTERESAT DE O COLABORARE?
Dacă sunteți interesat de cooperare angro, vă rugăm să ne contactați la en-gros[@]crems[punct]ro sau la numerele de telefon +40 720 403 017 sau +32 487 41 80 40, care vă sunt disponibile non-stop. E-mail: en-gros[@]crems[punct]ro
  Cart

  NAKUPTE S JEŠTĚ VĚTŠÍ CHUTÍ

  Sleva 65 Kč na první nákup

  Přihlašte se k odběru našich newsletterů a my vám budete zasílát informace ohledně akcí, slev a novinkách na blogu.

  Odesíláním formuláře souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení.
  Sleva platí při nákupu nad 650 Kč.

  65 kč